Double Fault?

Toimimme Etelä-Suomen alueella matalan kynnyksen tennisseurana, johon on helppo tulla mukaan, minkä ikäisenä tai tasoisena tahansa! Nyt ei kannata jännittää jos haluat pelata tennistä, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Tällä hetkellä meillä on toimintaa Riihimäellä, Helsingissä, Tampereella ja Hyvinkäällä.

Jos olet seuraa tai pelikaveri vailla niin tule meidän matkaan! Et tule taatusti katumaan hetkeäkään. Isoin tavoitteemme on tuoda tennis jokaisen luokse! 

Tennistä rennolla asenteella, pilke silmä kulmassa, kuitenkin seuraa kehittäen!

 

Synty

Historia

Ajatus tenniseuran perustamisesta syntyi koronakeväänä 2020. Kolme tennistä pelaavaa kaverusta rupesi pelien jälkeen, huurteisen äärellä pohtimaan. Kuinka hauska olisi pelata oman seuran alla tennistä. Tästä ajatus lähti kehittymään ja jo toukokuun lopussa kaikille oli selvää, että omaseura tullaan perustamaan. 

Seuran nimi

Jo ensimmäisellä kerralla, kun keskusteltiin seuran perustamisesta tuli nimi esille. Jari tuumasi:”Meidän seuran nimi ei voi olla, mikään muu kuin Double Fault, koska me ollaan niin surkeita syöttämään” Kaikki totesivat tämän olevan totta ja seuran nimi oli lyöty lukkoon jo ennen kuin virallista päätöstä perustamisesta edes tehtiin.

Perustaminen

Kesäkuussa tehtiin lopullinen perustamispäätös ja heinäkuun alussa saatiin pidettyä perustamiskokous ja toimitettua tarvittavat dokumentit patentti- ja rekisterikeskukseen. Sitten vain odottelemaan ja sitä odotusta kesti ja kesti. Aloimme olla jo tulisilla hiilillä kunnes viimein 9.9.2020 tuli vihdoin tieto, että Double Fault RY on rekisteröity yhdistys.