Double Fault Kansalliset kilpailut 18.2-20.2.22

Torikadun liikuntakeskuksessa Hyvinkäällä

Kansallisista kisoista kasvoi huomattavasti isommat, mitä kilpailunjohtaja Timo Perttula oli ajatellut.  Kilpailuun tuli täyteen kaikki viisi sarjaa ja A-luokan kaksinpeliin otettiin kaikki osallistujat mukaan. Kilpailunjohtaja Perttula oli syystäkin tyytyväinen kisojen jälkeen todeten:”Kilpailut kasvoivat huomattavasti isommiksi ja stressi meinasi välillä puskea päälle. Onneksi kommellukset saatiin hoidettua upeasti meitä tukeneen ja osaavan Torikadun liikuntakeskuksen väen avulla. Kiitos heille!” Double Fault kiittää ja kumartaa Torikadun upeille fasiliteeteille järjestää kilpailuja ja toivoo yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa.

A-luokka

A-luokan miesten kaksinpeliin kaavioon saatiin pelaajia peräti 28 kappaletta ja tasokin nousi todella kovaksi!

Itse kilpailuissa nähtiin todellisia trillereitä ja muutamia selviä yli kävelyjä. Sunnuntaina yleisö löysi tiensä katsomoon seuraamaan miesten A-luokan kaksinpelinloppuottelua, missä kohtasi ykkössijoitettu Juuso Ojanen ja Hyvinkään kasvatti, kakkossijoitettu Verneri Tuomi. Hetkittäin katsomosta loppui istumakapasiteetti.
Ottelusta oli lähtökohtaisesti odotettavissa hyvin tasaista. Molemmat pelaajat tiedettiin jo etukäteen erittäin varmoiksi peruslyöjiksi. Peli alkoi juuri niin kuin oli ajateltu ja pallorallit olivat monesti yli kahdenkymmenen lyönnin. Ottelun alkuun molemmat pitivät omat syöttönsä ja ottelussa edettiin 3-3 tilanteeseen syötönpidoilla, jonka jälkeen Tuomi onnistui murtamaan Ojasen syötön maagisessa seitsemännessa gamessa. Tämän jälkeen ei enempää syötönmurtoja nähty ja ensimmäinen erä kirjattiin Tuomelle 6-4. Toisessa erässä 2-2 tilanteen jälkeen pelin kuva muuttui radikaalisti. Molempien syöttöpelissä alkoi pitkä turnaus ja monet ottelut näkyä otteissa ja murtoja nähtiin tasaisti 5-4 tilanteeseen asti, jolloin Tuomi onnistui pitämään oman syöttönsä ja raivaamaan tiensä turnauksen mestariksi. Double Fault onnittelee Verneriä ja Juusoa loistavasta taistosta ja toivottaa molemmat tervetulleeksi kesällä uusiin kisoihimme!
A-2 Nelinpelissä lyötiin palloa kovaa ja tasaisesti. Molemmat joukkueet syöttivät läpi ottelun erittäin laadukkaasti ja pallot olivat äärimmäisen tiukkoja. Voittajaksi molempien erien murrolla (6-4,6-3) selviytyi sijoittamattomat Jarno Kevarinmäki/Mikael Martikainen. Äärimmäisen kovan vastuksen heille tarjosi kakkossijoitetut Alex Lindqvist/Valtteri Väre.

D-luokka

D-luokan loppuottelussa nähtiin tulevaisuuden tähtien tiukka mittelö. Ottelussa toisistaan mittaa ottivat HVS:n Mathias Merve ja HLK:n Martin Jurin. DF suosittelee, että laitatte nimet korvan taakse, näistä pojista kuullaan vielä jos innostus vaan riittää!
Läpi ottelun molemmat pelaajat löivät loistavia peruslyöntejä ja taistelivat, joka pallosta apinan raivolla. Katsomossa voitiin tyytyväisinä katsoa poikien pelin tasoa ja ihailla upeita lyöntitekniikoita.
Ottelussa tiukan väännön jälkeen voittajaksi tiensä selvitti Mathias Merve lukemin 6-2, 6-4.

C-luokka

Miesten C-luokassa miteltiin vain aikuisten kesken ikävaatimuksen ollessa 20+. Isoimman urakan urakoi Hangon Tenniskerhon Henri Kronlund, kuka selvitti tiensä sekä nelin- että kaksinpelin finaaleihin.
Kaksin pelin finaalissa titaanien taiston vei nimiinsä nimeomaan Henri. Loistavan vastuksen hänelle tarjosi Nurmijärven tennisseuran Santtu Wallin. Kronlund kruunattiin mestariksi luvuin 6-1 7-6 (2).
Nelinpelissä ykkössijoitetut NurtSin Cristian Kohtamäki ja Mäntsälän tennisseuran Juha Torkkeli kohtasivat Kronlundin ja Rauman tennisseuran Markus Lautsin. Itse peli oli erittäin tasokas ja viihdyttävä. Tällä kertaa ykkössijoitetut piti pintansa luvuin 5-7,6-1, 10-6