DF 2 Olarissa 19.12

Double Fault kakkonen kävi Espoosa hakemassa 2-1 rutiinivoiton sarjan heittopussista.  Lopputulos oli pienoinen pettymys, kun joukkue lähti hakemaan täyttä pistepottia selkeänä ennakkosuosikkina.

Joukkueiden ykköspelaajien kohtaamisessa DF 2 kapteenin Timo Perttulan syötönpalautuspeli sakkasi pahasti läpi ottelun. Vastustaja pelasi ilkeää  kukkupalloa läpiottelun, mihin Timo ei pystynyt päivänkunnolla vastaamaan.

Kakkospelaajien ottelussa Janne Tulirinta pyöritteli ex-pääministeri Kataista kuin märkää rättiä. Katainen ei päässyt missään vaiheessa ottelua mukaan Janne kovaan lyöntitempoon. Janne metsästi helpon voiton.

Nelurissa DF oli läpi ottelun niskan päällä. Double Fault otti rutiini voiton ilman suurempaa draamaa. 

Double Fault 2 jatkaa tiukasti taistoa noususta nelosdivariin.

Tarkemmat ottelutulokset löydöt tästä!

DF turnauksessa 17.-19.12

Double Faultin edutusjoukkueen kapteeni Jari Niemi oli edustamassa seuraa Pajulahdessa pelattavassa miesten C +35- turnauksessa. Turnauksessa mukana oli 24 pelaajaa

Niemi pääsi sijoitettuna pelaajana suoraan toiselle kierrokselle. Välieriin asti Niemi eteni todella vaivattomasti. Voittaen lauantain ottelut 6-0, 6-0 ja 6-1,6-0.

Sunnuntai aamun pelissä Jallun peli yski pahemman kerran, mutta hyvän taistelun jälkeen otteluvoitto lukemin 2-6, 6-4 ja 10-3.

Finaaliin Niemi lähti selkeänä altavastaajana. Finaalissa vastaan asettui vanha A-luokan jyrä Marko Mettenranta. Mettenranta oli edennyt finaalin asti erittäin vaivattomasti. Finaalissa nähtiin erittäin laadukasta tennistä läpiottelun ja tiukan väännön jälkeen voittajaksi tiensä selvitti Marko, lukemin 6-3, 4-6 ja 10-7

Katso tarkemmat turnaustulokset TÄSTÄ!

DF:n edustukselta voitokas avaus 27.11

DF;n edustus avasi sisäkauden tyylikkäällä 2-1 voitolla OTC:stä. Double Faultilla tulessa olivat Felix Hellner ja joukkueen kapteeni Jari Niemi.

Ykköspelaajien kohtaamisessa Jari Niemi voitti selkeästi Sampo Martikaisen 6-1,6-0

Kakkospelaajien kohtaamisessa nähtiin jännittävä trilleri, jossa OTC:n Lauri Lehtovuori kaatoi Felixin kolmessa erässä 6-1, 3-6 ja 10-5. Felixin peli alkoi kulkemaan liian myöhään ja kolmannen erän supertiebreak on aina isoa lottoa.

Nelurissa DF:n edustus ei jättänyt jossiteltavaa vaan otti helpon voitin suoraan kahdessa erässä luvuin 6-2. 6-4

DF2 ja voittamaton Ruutikainen 27.11

Edellisessä sarjaottelussa uransa ensimmäisen virallisen tennisottelun pelannut Jere Ruutikainen jatkoi vahvoja otteitaan myös tässä ottelussa. Tällä kertaa Ruutikainen pelasi myös kaksinpelin ollen siinäkin täysin ylivoimainen ja voittamaton!

DF2 ykköspelaanjan Timo Perttulan kaksinpeli ei ollut täysin uomissaan ja varmasti lyönyt vastustaja kypsytti Timon. Neluriin lähdettiin kutkuttavassa 1-1-tilanteessa.

DF2 ja voittamaton Ruutikainen ottivat tiukan väännön jällkeen nelurista voiton. Hetkittäin peli oli hankalaa ja helpot virheet varjostivat DF:n pelaamista, isolla itseluottamuksella operoinut Ruutikainen ja Perttula käänsivät vaikeat hetket onnistumisiksi voittaen ottelun 2-1

Tiukan pelin lukemat löytyvät täältä!

DF2:lle voitokas avaus 21.11

DF2 otti rutiinivoiton historian ensimmäisessä pelissä. Ottelu alkoi nelinpelillä, missä DF2:lta oli tulessa Timo Perttula ja Jere Ruutikainen. Ottelu oli tasainen alusta alkaen, mutta tärkeissä palloissa DF:n pojat olivat jatkuvasti parempia. Näin neluri voitto matkasi kotiin.

Ykköspelaajien kohtaamisessa Timo Perttula vei 3.erän trillesissä voiton. Perttulan terävät kämmen lyönnit kypsyttivät vastustajan. 

Kakkos pelaajien kohtaamisessa debyytin tehnyt ex-kiekkoillija Janne Kujala ei onnistunut parhaalla tavalla ja hävisi oman kaksinpelinsä selkein lukemin 2-0. Kujala valitteli pelin jälkeen peruslyönnin olleen erittäin jäykkiä.